Nicol Heijmans is bij CoreTalents voorzitter van de onderwijsgroep, voorzitter van de Adviesraad en trainer.

Wat levert het op?

Een KernTalentenanalyse levert je inzicht en duidelijkheid op. Een veelgehoorde reactie is: ‘Zie je wel? Ik heb het altijd al gedacht. Nu heb ik de bevestiging dat mijn gevoel klopt.’

Een KernTalentenanalyse ondersteunt bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Niet alleen nú, maar ook op andere ‘spannende’ momenten. Een KernTalentenanalyse heeft namelijk in zekere zin eeuwigheidswaarde. Het is geen momentopname, maar een blauwdruk van je persoonlijkheid. Of je nou 20, 50 of 80 bent: die verandert niet.

Je kunt je KernTalentenanalyse zien als een reisgids of een handleiding.

De KernTalentenanalyse geeft specifiek aan wat je sterke kanten zijn, maar ook je valkuilen. Bijvoorbeeld het cluster Creativiteit bestaat in onze methodiek uit 4 KernTalenten: de functionele creativiteit, esthetische creativiteit, cerebrale creativiteit en creativiteit voor abstracte problemen. Zo bestaan alle clusters uit meerdere KernTalenten en deze bevatten weer verschillende componenten. Deze vele mogelijkheden geven samen een verfijnd beeld van jou als persoon.

Zorg dat je sterke KernTalenten de ruimte krijgen in je leven. Daarmee vergroot je de kans dat je blij en gelukkig wordt aanzienlijk.

Wil je weten wat een KernTalentenanalyse in jouw specifieke situatie kan opleveren? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Nicol Heijmans is erkend KernTalentenanalist en heeft haar diploma behaald bij Coretalents met als resultaat: geslaagd met grote onderscheiding. Intussen heeft zij bij CoreTalents de Masterclasses KernTalenten en competenties m.b.t. teams, individuele coaching, gaming en complexe combinaties gevolgd en succesvol afgesloten.

Tevens is zij medeoprichter van Stichting SocratOss: een initiatief tot een bovenschools plusklas met een doorgaande leerlijn naar het voortgezet onderwijs voor hoogbegaafden.

logo Coretalents logo Socratoss

KernTalentenanalyse levert je

  • Direct meer inzicht in je talenten
  • Betere beslissingen nemen
  • Grip op je toekomst
  • Blauwdruk van je persoonlijkheid
  • Brengt geluk in je leven

Casus

Student, 21 jaar

Wél vaardig in ordenen

Student (21) had last om zijn werkzaamheden te ordenen. Of eigenlijk: zijn omgeving had er last van. Zelf had hij het idee dat het wel kon. Hij was nieuwsgierig en wilde weten wie het bij het rechte eind had: hijzelf of zijn omgeving.

Al tijdens de analyse zei hij herhaaldelijk: ‘Zie je wel dat ik kan ordenen, initiatief kan nemen en pro-actief kan zijn!’ En dat was ook zo. De conclusie was: de aanleg is er, maar de persoon in kwestie (en met name zijn prefrontale cortex, het deel van de hersenen dat structureert) is nog niet volgroeid.