Nicol Heijmans is bij CoreTalents voorzitter van de onderwijsgroep, voorzitter van de Adviesraad en trainer.

Analist worden

Opleiding tot KernTalentenanalist

Werk je in het onderwijs, ben je HR-professional, psycholoog, coach, therapeut, loopbaanbegeleider, of begeleid je mensen in een andere rol? Dan is de opleiding tot KernTalentenanalist wellicht iets voor jou.

Je helpt mensen om hun problemen aan te pakken en op te lossen. Met de KernTalentenmethodiek geef je ze zicht op hun aard, potentieel en intrinsieke motivatie. Mensen worden hiermee in hun waarde en kracht gezet. De resultaten van een analyse laat mensen zichzelf (weer) op de rails te zetten. Bovendien geeft het een goed zicht op wat mensen energie geeft en kost, waarvan ze met plezier naar school of werk gaan of waarom juist niet.

De opleiding voor het Onderwijs

Als decaan, zorgcoördinator, directeur, teamleider, docent of mentor wil jij je samen met je collega’s ten alle tijden inzetten voor het welbevinden van de leerlingen en je collega’s. Je eigen en elkaars KernTalenten kennen zorgt voor een soepel draaiende machine. Daarnaast wil je ervoor zorgen dat leerlingen het juiste profiel kiezen en de juiste en passende studiekeuze maken.

In het onderwijs is de KernTalentenmethodiek een noodzakelijk uitgangspunt. Het is voor een kwaliteitsvol, effectief, loopbaanbeleid en een kwaliteitsvolle teamwerking. De methodiek is een belangrijke facilitator en energiegevende factor is voor de vele vernieuwings-en veranderingsprocessen die in het onderwijs blijven plaats vinden.

Indien dit schoolbreed ingezet wordt, directie, team en leerlingen ondergaan een analyse, zal er zonder waardeoordeel en met respect met elkaar omgegaan worden. Het is een meerwaarde voor medewerkers van de school om de opleiding tot KernTalentenanalist te volgen. De juiste M/V zal op de juiste plaats zitten, leerlingen krijgen zelfinzicht, het welbevinden neemt toe en maken de juiste profiel- en studiekeuze.

De opleiding voor coaches

Als coach wil je liefst geen kostbare uren verliezen om slechts mondjesmaat zicht te krijgen op de drijfveren, talenten, persoonlijkheid, motivatie van je klant. Je wil natuurlijk graag meteen aan de slag zodat je werk sneller vruchten afwerpt.

De opleiding voor HR-professionals/recruiters

Als HR-professional wil je uiteraard de juiste M/V op de juiste plaats. En wil je leidinggevenden concreet adviseren hoe ze best met elke medewerker omgaan om op een fijne manier resultaten te boeken. Bovendien wil je weten welke talenten je voor de toekomst al in huis hebt.

De opleiding voor hulpverlener

Als psycholoog, arts of (para)medisch hulpverlener wil je mensen concreet bijstaan om hun problemen op te lossen en mik je natuurlijk op hun vrijwillige en gemotiveerde medewerking.

Agenda opleiding tot KernTalentenanalist:

Train the Professional - Nicol Heijmans

Dinsdag, 2 oktober, 2018 Driebergen
8-daagse Opleiding tot KernTalentenanalist.

Train the Professional - Nicol Heijmans

Donderdag 28 maart, 2019 Driebergen
8-daagse Opleiding tot KernTalentenanalist.

Nicol Heijmans is erkend KernTalentenanalist en heeft haar diploma behaald bij Coretalents met als resultaat: geslaagd met grote onderscheiding. Intussen heeft zij bij CoreTalents de Masterclasses KernTalenten en competenties m.b.t. teams, individuele coaching, gaming en complexe combinaties gevolgd en succesvol afgesloten.

Tevens is zij medeoprichter van Stichting SocratOss: een initiatief tot een bovenschools plusklas met een doorgaande leerlijn naar het voortgezet onderwijs voor hoogbegaafden.

logo Coretalents logo Socratoss

KernTalentenanalyse levert je

  • Direct meer inzicht in je talenten
  • Betere beslissingen nemen
  • Grip op je toekomst
  • Blauwdruk van je persoonlijkheid
  • Brengt geluk in je leven

Recensie

Voormalig cursist, inmiddels Erkend KernTalentenanalist

Het enthousiasme voor de KernTalentenmethode spatte er bij Nicol vanaf. Ze is een gedreven trainster die vol overtuiging en met grote professionaliteit training geeft. Ze stemt af en speelt zonder problemen in op de behoeftes van haar cursisten. Ze was begaan met ons als cursisten wat voor een prettige en veilige sfeer zorgde.

Nicol kan zaken duidelijk verwoorden en blijft vasthouden om de inhoud op verschillende manieren te verduidelijken wanneer iemand iets niet begrijpt. Ze zal dit ook verder meenemen in het verloop van de cursus. Door haar zin voor humor blijven de lessen luchtig en boeiend.

Met andere woorden: een toptrainster die haar inhoud op een heel toegankelijke manier weet over te brengen.